Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój pierwszy...

Pierwszy wiersz
nie może być gorszy
niż waszych reszta,
choć te nieostatnie
przy moim pierwszym.

_____________________________

* inspirowane komentarzami Jacka

1376 wyświetleń
13 tekstów
31 obserwujących
  • Albert Jarus

    22 October 2011, 12:45

    Świetny i taki naturalny.

  • giulietka

    24 September 2010, 18:49

    Świetne i przekorne!