Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl zaangażowany

Pierwsza zwrotka to furia
Wściekły atak na zastane
Autorytety religie schematy
Instytucje normy prawdy

Druga zwrotka pluje krwią
Ocieka wydzielinami
Czuć wszechobecne ekskrementy

W trzeciej panoszy się nowe
Ezoteryka tryumfuje
Wers ostatni Eutanazja

297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!