Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wigilia

pierwsza gwiazdka
śpiew kolęd
i słowa życzeń
niewypowiedzianych

okruchy opłatka
jak dni minione
zdmuchnięte podmuchem
otwartego okna
wspomnienie
i puste miejsce przy stole

patrzę w niebo
myśl o tych co odeszli
nam świąt wesołych
a im spokój duszy

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • misiek45

    23 December 2012, 23:35

    Jutro nadejdzie ten dzień i jak napisałeś w swoim wierszu nam wesołych świąt a im spokój duszy-pozdrawiam:)***