Menu
Gildia Pióra na Patronite

A to się porobiło radość mnie chwyciła

Piękno serca odkrywam dziś
czekało biedne tyle lat
ranek jak inny
nic się nie wydarzyło
po prostu już nie ma miejsca na łzy
tylko kochać życie pozostało mi

1191 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • ewelli

    2 October 2015, 11:51

    Wzajemnie :)

  • krysta

    2 October 2015, 11:44

    :)
    miłego dnia :)

  • ewelli

    2 October 2015, 11:39

    Dziękuje za opinie i oddaje ci trochę tego słoneczka .Pozdrawiam

  • fyrfle

    2 October 2015, 11:34

    Cieszę się z tego słonecznego wiersza. Pozdrawiam!