Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ot tak

pięknie żyć marzeniem
tak
naiwnym przez moment być
i uciekać
by nie zdeptali Ci
co tak namiętnie depczą ziemie
nie patrząc
nawet na nią...

14 513 wyświetleń
187 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!