Menu
Gildia Pióra na Patronite

chłód

piękna suknia
spływa po doskonałej figurze
delikatny krok
jakby w powietrzu płynęła
czarne oczy
hipnotycznie wołają

chodź za mną

ciemna alejka
księżyc za chmurami skryty
wokoło domy bez okien
dla niego to raj
kwitnący rzadkimi kwiatami
w blasku słońca

gdy idzie za nią

już nigdy
nie ujrzy jasnych promieni
szukając mroku chłodu
gdy pierwszy poczuł pocałunek

wiedział

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!