Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piekło życia się właśnie otwiera
Rozpościera swe ramiona...
Otula ludzi grzesznych
Trwa z nimi do końca...
- Nie bój się
Ono jako jedyne nie opuści Cię
Ciepłe płomienie mityczną ciemność odsłonią
Anioły w czerni - Nowymi przyjaciółmi zostaną
Wyłania się obraz zza wrót zamkniętych
Nie żałuj; Trwaj w błogiej niewiedzy
Stworzysz swój własny raj, tu na dole
Król Grzechu przyjdzie z pomocą
Nie wstydź się win, nie wstydź się czarów
Magia piekła oświetli czarnym płomieniem
Nie jesteś sam...

4457 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!