Menu
Gildia Pióra na Patronite

12.08.2015

Pięć miesięcy minęło.
Odezwał się ,tak spontanicznie
jej twarz oblała się radosnym uśmiechem
tak szczerym,że na samo wspomnienie pęka mi serce.

Poprosił o zdjęcia,nie byle jakie,ale
ich wspólne
Godzinę ponad je wysyłała,spoglądając na zdjęcia rozmarzona
swoje szczęście znalazła

Z cichą nadzieją, czekała na rozwój zdarzeń
Rozwój nie nastąpił,cofnęła się w czasie
do 31 Pażdziernika i głośno zapłakała.

Potwór chciał tylko zdjęcia,
sól pyta 'dlaczego' ,
dumam razem z nią ,osuszając jej czerwone policzki

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!