Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ganja

pewnego dnia poznałem cie kochana
polubiłem cie nic więcej do gadania
moje podejście było negatywne
gdy poczułem jej smak
było pozytywnie
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
nie tylko ja ciebie tak mocno wielbiłem
przyjaciel również czół twoją wewnętrzną siłę
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
nie jesteśmy sami bo wszyscy co cie posmakowali
obojętnie z tymi myślami nie zostawiali
chcesz to ją weź nie to nie nikt cie nie zmusza
ale gdy ją posmakujesz zobaczysz jak się rusza
odejść ci pozwoli i i nie powie ani słowa
sam zdecydujesz czy chcesz bo od tego twoja głowa jest

1244 wyświetlenia
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!