Menu
Gildia Pióra na Patronite

...seKRETY o rety

Pewna Pani ...w młodym wieku
dowiedziała się o leku.
Co po chwil zażywania
Chłop się od niej już nie wzbrania
lecz jest pełen gracji.... werwy
kochać może się bezPrzerwy.
A jak skinie tylko palcem
hyc... i już są na wersalce.
Od tej chwili owa Pani...
serc TYSIĄCe tylko rani
ciał już miała całe zgraje.
na niej zawsze wzrok zoSTAJE.

1602 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    16 December 2010, 20:57

    fajne, pozdraswiam