Menu
Gildia Pióra na Patronite

a może wiem

pewna czego nie chcę
a czego chcę
nie

kosmiczne marzenia
tak móc porzucić
do rzeczywistości wrócić

najpierw pokoloruję
chmurę chuchem przesunę
księżyc srebrnym promieniem

przyświeci mi kierunek ;)

Krystyna A.Sz. 04.11.2014r.
*

75 667 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    5 November 2014, 19:50

    Dziękuję dziewczyny za wpisy...
    Także Wszystkim czytającym mnie...
    Miłego wieczoru życzę :)

  • Zielonooka27

    5 November 2014, 19:21

    Pozdrawiam :) piękne

  • Malusia_035

    5 November 2014, 15:06

    Bardzo Mi sie podoba pozytywny i zakręcony jak nasze marzenia ;)))

    Pozdrawiam Serduszkiem Krysiu :))

  • Iکқяa

    5 November 2014, 07:32

    optymistycznie:)
    pozdrawiam Krysiu:)