Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutne 89.231.223.**

Pewien numerek
32 bitowy
Którego stworzył
Dostawca internetowy

Błądził po sieci
Aż dostał przydział
Do dorosłych dzieci

Był smutny
Bo to były "hejtery"
Które łamały wszystkie
Moralne bariery

I choć to był byt
Tylko wirtualny
Miał kręgosłup moralny

Bo każdy numerek
w sieci to człowiek
A nie ciąg cyferek

103 442 wyświetlenia
1204 teksty
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!