Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powieszona nadzieja

Pękła we mnie ta ciecz
Wszystko wypłyneło.
Dwie godziny,nieustannie ciekło.

Gwoździem, sól przebiłeś ,O
Bezduszny ,Zbawicielu !

Twój chichot ,poderżnął mój ból
Scaląjąc mnie w niepełną całość
Dłońmi, nigdy niezapomniany żal.

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!