Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

patrzysz w gwiazdy
w które ona też patrzy
myślisz o niej
jak dotykałeś jej ostatnio
trzymałeś mocno za rękę
w pamięci masz
delikatne muśnięcie ust
ciche pożegnanie
chciałeś powiedzieć
jak bardzo jest ważna
że jest częścią twojej duszy
lecz strach wciąż ściska ci serce
kiedy otwierasz usta
słowa zamierają
chowasz w głębi emocje
zamykasz je w sobie
w głowie masz tylko słowo tchórz
trzymając ją w niepewności
zatracasz się w strachu
przeklinając go w myślach

a teraz idź do niej
weź w ramiona
jakbyś trzymał cały świat
nieistotne co będzie jutro
ważne co macie dziś

10 129 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!