Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubiony

Patrzysz w dal, tam w hen
To opętanie, to nie sen
Wiatr roluje włosy Twe
Zapomniałaś już o mnie?

Od obrazu mego
Zagubiony pamięci
Gwoździka zardzewiałego
Przypomnienia nie ma chęci

Gwiazdy ciemność
Księżyca samotność
Brak spoczynku
Jak trzeźwy w szynku
To schody bez końca
Ten ciągły wysiłek
To chęć gorąca
Czy może być tyle pomyłek?
Jak życie bez słońca

https://www.youtube.com/watch?v=Sg1C8Oat9a4

66 691 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    7 October 2016, 13:25

    Jeśli ująłem godności którejś kobiecie którymś z wersów to proszę wskazać którym, a usunę ten niegodziwy fragment. Dobrego Dnia Życzę.

  • Kamil8787

    7 October 2016, 07:00

    Prostota i lekkość ale żeby tak o kobiecie? :)

  • veraikon

    29 September 2016, 22:31

    Malinowych.
    :-)

  • M44G

    29 September 2016, 22:26

    Myślę że masz rację. Śpi dobrze.

  • veraikon

    29 September 2016, 22:21

    Może być.
    Niektórych życie to jedna... wielka pomyłka ;)
    lepiej mieć ich więcej a mniejszej wagi
    Przyjemności !

  • M44G

    29 September 2016, 20:12

    Dobrego wieczoru i wspaniałej nocy.

  • Cris

    29 September 2016, 20:09

    Zatrzymał mnie...podoba się.
    Pozdrawiam.