Menu
Gildia Pióra na Patronite

Antrakt

Księżyc wychodzi za wcześnie
na scenie tylko my
noc robi za kurtynę
odsłaniając po raz ostatni
misterne naszych ciał przedstawienie

Nie będę czekać na znak twój
nie wejdę więcej w rolę
gdy zacznie się nasz akt

Odejdę podczas antraktu

Nie chcę już dłużej być
na twojej twarzy teatrze
tylko bezradnym cieniem

137 610 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!