Menu
Gildia Pióra na Patronite

Patrzyłam na Ciebie, jednak mnie nie widziałeś
Wolałeś spoglądać na nich
Dziwiłeś się, dlaczego są tacy okrutni
Jednak i to Cię nie powstrzymało
Stawałeś się taki sam

Nie wierzyłeś , kiedy mówiłam
Powtarzałam : Spójrz, przecież oni nie chcą Twojego szczęścia
W przeciwieństwie do mnie
Zawsze byłam po Twojej stronie
Teraz, to się zmieniło

To Ty zabrałeś im coś , czego nie powinieneś
Przyzwyczajenie
Najgorsze, co mogłeś zrobić
Nie wiem , co myśleć
Chciałabym, lecz niemoc mnie przerasta

Pełna siły, ufałam
Dbałam , żebyś pozostał inny
Tak bardzo chciałeś to zepsuć?
Już nie musisz przepraszać
Nic tym nie zmienisz

Odeszłam
Zwątpiłeś w nich
Mnie już nie będzie
Zmieniasz się
Nie powrócę

4626 wyświetleń
76 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!