Menu
Gildia Pióra na Patronite

My

Patrzę na was i na siebie
Słucham słów
Żyjąc w niebie
Czemu mnie pytasz dlaczego
Po co mi to robisz
Ja tylko obserwuje
Lecz pamiętaj o mnie
Wzrok odwrócisz
I brak spojrzenia się wkrada
Tańczmy więc ślepo

1642 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
  • Ciepłylolo

    13 June 2016, 17:22

    Południowe sucharki