Menu
Gildia Pióra na Patronite

fotografie

patrzę na nie
serce nadłamując
mimo że nie żywią do mnie urazy
i dalej płaczę
kliknięciem zatrzymując
te ruchome obrazy

7457 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
  • 4 May 2014, 07:37

    znakomite:)

  • RoxyRox

    3 May 2014, 14:49

    Świetne, naprawdę!