Menu
Gildia Pióra na Patronite

anioły

patrzę na anioły
w kamieniu wykute
w ich oczach szukam
odpowiedzi

gdzie są granice
miłości

zapamiętana twarz
słowa
wschód słońca
kilka taktów melodii

po granitowych policzkach
płynie kropla deszczu
a może

a może to łza ?

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • RozaR

    31 March 2014, 18:45

    Jeden taki anioła w niej widział.
    Drugi anioła tego miał .
    Trzeci płacił
    A czwarty opisał.

    Tak też bywa z aniołami.

  • czarna mamba

    31 March 2014, 17:46

    :)