Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drobne rady

Patrząc za siebie, nie oglądaj się.
Idąc przed siebie, nie spiesz się.
Uśmiechając się pokaż, że warto dalej dążyć do celu.

Nie stój, nie płacz często, nie żałuj.

Śmiej się, walcz, tańcz.

Po prostu żyj.

11 974 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!