Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Niego i o Nim

Patrząc w Twoje oczy otwarte i pełne
W ten blask, w którym tonę bez wahania…
Rozkwita coś pięknego we mnie
Uśmiechem odpowiadam Ci na pytania

Pragnienie w nas narasta
chcemy tak wiele!
obawa jak cierń wyrasta,
nie pozwól na to aniele!

Zapatrzeni jesteśmy w to co nas truje
Idziemy ślepo i nie ma na to rady
Wiesz dobrze co do Ciebie czuje
Ale strach kładzie się blady…

Co będzie dalej, później i potem?
Czy nadal będziesz mnie kochać?
Czy Twoje milczenie będzie złotem?
Czy będę przez Ciebie szlochać?

Nikt nie stworzył nawet na niebie
Takiego uczucia, które Ci dałam
Nikt nie pragnie tak jak ja Ciebie
I dlatego przy Tobie wytrwałam.

1345 wyświetleń
16 tekstów
1 obserwujący
  • R.A.K.

    14 June 2011, 10:12

    Wierszyk w moim ulubionym kolorze:) Bardzo ładnie!
    Pozdrawiam :)