Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia

Patrząc na jasny księżyc,
czujesz delikatne ciepło w sercu.
Oglądając stare zdjęcia uśmiechasz się.
Wracają wspomnienia utraconych dni.
Wracają marzenia z dziecięcych lat.
Czujesz się tak beztrosko i bezpiecznie,
lecz nagle wszystko znika!
Gaśnie jak wypalony znicz.
Spokój nocy przeszywa głośny krzyk,
łzy płyną już bezwiednie.
Znika radość i uśmiech.
Pojawia się maska obojętności i kłamstwa.
A wszystko to za zamkniętymi drzwiami
w twoim własnym piekle.

2303 wyświetlenia
33 teksty
0 obserwujących
  • M44G

    30 August 2013, 20:00

    Ładny Wiersz.

  • SennaAsia

    29 March 2010, 19:56

    A dziękuje ślicznie, cieszę się że Ci się podoba.