Menu
Gildia Pióra na Patronite

Help me!

Sher

Sher

Parę szybkich cięć po mojej spoconej ręce - odpływam. Schodzę niżej do nadgarstka.
Przesówam żyletkę po skórze, widzę krew i czuję błogość.
Ból psychiczny zastępuję bólem fizycznym.
Cały smutek odpływa razem z krwią i spływa z dłoni na białe kafelki. Zagubiona w swoich myślach wylewam ostatnie łzy.
Czy ktoś słyszy wołanie o pomoc? Nie sądzę...

457 wyświetleń
33 teksty
0 obserwujących
  • RozaR

    14 February 2014, 21:09

    Co roku ileś tam zdesprowanych młodych ludzi popełnia okaleczenia i samobójstwa z powodu nadaktywności chormonalnej. To tylko statystyka. Więc dostrzegą cię rubryki.