Menu
Gildia Pióra na Patronite

do śmierci

Para kochanków, oni na łożu śmierci leżą.
Piękno w najczystszej postaci.
Żegnają swoich przyjaciół mentalnych braci.
Ci ich mogiły zimą odśnieżą.

Chociaż żyli niedługo, zawsze byli razem.
Od początku, do końca siostra razem z bratem
Mówili, że grzech to, nie wypada.
A śmierć nie będzie łaskawa.

Śmierć, rozłączyć ich nie dała rady.
Śmierć, została oszukana pomimo zagłady
ciał, umysł pozostał nietykalny.
Razem do śmierci, układ nieodwracalny.

777 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!