Menu
Gildia Pióra na Patronite

olka

Paradoksalnie trzymasz mnie w garści
jestem dla Ciebie
podaję kawusię
i drapię ochoczo po pleckach

rysuję Ci serca jak w naszym przedszkolu
i laurki robię
choć daleko Tobie do bycia matką
stresujesz się
gdy nie płaczę w kinie
a z rana kiedy zaśpię pięć minut

przepalasz wodę
a ja nie kwestionuję
wobec czego ubieram buciki
kroczę samotnie do przedszkola
a ty się nie zbliżaj
chcę pobawić się z Olą

24.2.15

509 wyświetleń
9 tekstów
3 obserwujących
  • 28 May 2015, 21:16

    Świetny:)