Menu
Gildia Pióra na Patronite

poczekalnia

zatłoczone korytarze na onkologii
chłopczyk o zaczerwienionych oczach
dotyka brzucha wychudzonej matki
- byłeś kiedyś tutaj wiesz - naprowadza jego rękę
tu gdzie pępek
teraz już byś się nie zmieścił

[teraz ona się nie mieści]
wychodzi garściami
włosy rzęsy
jak mleko w piersi
dla nieżywego dziecka
białe nieważne dłonie

28 856 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
  • 19 May 2019, 19:15

    Chyba yestem masochistą, bo kocham to, jak pastwisz się nad czytelnikiem. ;)
    Pozdrawiam :)