Menu
Gildia Pióra na Patronite

3474 km

pamiętasz
szliśmy polną ścieżką
pusto było na niebie

tylko księżyc udawał światło
upominając się o swoje
na każdym kroku

powiedziałeś -
dla niego to nieistotne umieranie,
śmierć pod własnym ciężarem,

nieuchronna w przypadku
pobierania siebie
z sąsiednich gwiazd

53 614 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • katjaa

    28 October 2012, 18:09

    piękność..

  • Akte

    28 October 2012, 17:34

    pozdrawiam Was ciepło :)

  • giulietka

    28 October 2012, 16:55

    Mój prywatny wiersz dnia, tygodnia, a kto wie może nawet więcej...
    ;)

  • motylek96

    28 October 2012, 14:02

    chowam do zeszytu, aby powracac