Menu
Gildia Pióra na Patronite

ojcze

pamiętasz

mówiłem ciszą ojcze
a Ty głaskałeś
szczęściem moje włosy
życie malowało szare kolory na płytach
na których muzyka już nie grała
wiem poszlismy
w różnych kierunkach
Ty do raju
a ja w życia rzeczywistość
jeszcze czasem puka mi serce że
teraz
nie mamy dla siebie czasu
żałuję.

43 932 wyświetlenia
511 tekstów
16 obserwujących
  • Pytia

    19 November 2011, 00:22

    nie mogę ocenić...........jest zbyt osobisty

  • No_One_

    4 November 2011, 16:27

    Piękne wspomnienie.