Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na chwilę

Pamiętasz?
Kiedy odchodziłeś obiecaliśmy,
że gdy spadnie deszcz pomyślimy o sobie.
To będzie sekret przeznaczony tylko dla nas.
Będziemy razem, choć na jedną chwilę,
nie zważając na dzielącą nas odległość.
Dzisiaj znowu pada...
Z twarzą przyklejoną do szyby myślę...
A Ty? Czy nie zapomniałeś?
Deszcz jest moim ojcem,
Tęsknota matką.
Kocham Cię, Tato,
ale nie na chwilę..

3139 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
  • Seneka 18

    2 August 2010, 18:44

    Uczucia pięknem pisane...

  • awatar

    30 July 2010, 14:19

    Bardzo ładnie opisane uczucie i nastrój, +

  • Bezsens

    30 July 2010, 14:01

    Taki inny..
    :)