Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozmowa z P.

Pamiętasz jeszcze?
Czy wspminasz tę wiosnę?

Tak, każdego wieczoru i nocy,
I trochę też za dnia,
Jeśli smutek udzieli pomocy.

Bo nie ma takiej chwili by czegoś nie brakowało,
I znów samotność doskwiera,
Chciałabym, aby źródło smutku nigdy swej wody już nie przelało.

2448 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!