Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętasz dużo dobrych rzeczy
Zwymiotowałem na naszą pościel
W tym drinku było tyle..
Śmierci

3582 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
  • livormortis

    6 October 2012, 22:18

    Na wszystko przychodzi/przybiega/przyczołguje się czas.

  • No_One_

    6 October 2012, 14:18


    No, jest coś .
    To dużo, ale wciąż za mało, bo nie mogę
    Cię wyszczególnić spośród tych wersów.

  • SebikB

    5 October 2012, 21:39

    mocne...naprawdę mocne i fiszka za ten POWER...