Menu
Gildia Pióra na Patronite

postscriptum

pamiętam że nas nie ma
są wiersze wczorajsze
które bólem się stały

i zamieszkały między nami

29 123 wyświetlenia
523 teksty
42 obserwujących
  • nicola-57

    29 September 2015, 23:46

    tak się stało i tak się zapisało... i...
    dzięki, pozdrówka.

  • aloya

    21 September 2015, 21:10

    Smutne i pociągające.

  • nicola-57

    29 June 2015, 23:56

    nie myl pojęć, pamiętaj, to ja jestem specjalistą, nie Ty...Pa :)

  • nicola-57

    29 June 2015, 23:46

    nie potrzebuję pomocy, ale skoro się narzucasz, to o zdrowiu możemy podyskutować:)
    zgłoś się do rejestracji, powiedz że pilne. Nie wiem jak to tam wygląda, ale myślę, że w grudniu się spotkamy :)
    cóż, do specjalistów należy czekać długo :)

  • nicola-57

    29 June 2015, 23:33

    NIE. Ty jesteś pacjentem troski szczególnej, pamiętam moją medyczną przysięgę.
    Udzielę Ci najpierwszej pomocy :)))

  • nicola-57

    29 June 2015, 23:24

    jesteś chory. Potrzebujesz pomocy. Polecam: Prywatny Gabinet Satyryczny - dr nicola :)))

  • nicola-57

    29 June 2015, 22:39

    rozczaruj swoją Panią i powiedz jej, że jeszcze nie odchodzę...nicola-57.

  • nicola-57

    29 June 2015, 22:31

    a kto Cię posłał z zawołaniem: nicola znikaj!!!
    jeśli tchórzem nie jesteś, odpowiedz... :)))

  • nicola-57

    29 June 2015, 22:00

    A to NIC poniżej wkrótce usunie konto!!! Prawda, niemocy twórcza???
    CZAS NAJWYŻSZY na porządki na Portalu. Oby nie sprawdziło się to, co rzekłam kiedyś: cytaty info, cytatami z ulicy...

  • nicola-57

    29 June 2015, 21:34

    nie oczekuję szacunku od Ciebie. W świetle i mroku Twojego bełkotu, szacunek Twój do mnie, to więcej niż zniewaga...Żegnam i proszę nie zaśmiecać mi terenu pod tym tekstem.Dobranoc.