Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na pamięć.

Pamiętam wrogów wielu
Gdy w oczy nam się śmiali
I tych żołnierzy młodych
Co u Twych stóp klękali

A gdzie orlęta młode
Tam także śmierć pamiętam

I twarz Twoją Polsko
Całą w strzępach

4827 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
  • RozaR

    24 April 2016, 22:03

    Pięknie - polecam zmienić twarz na mapę .
    Uznanie i pozdrawiam .