Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zerwany żagiel

pamiętam twój uśmiech
po południu nad rzeką
siedziałaś
a ja zaczynałem kochać się
w tobie

na naszych oczach
słońce wodę spijało

z ust cynamonowych
pocałunki
bez słów nabrzmiałe

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
  • No_One_

    26 December 2011, 20:55

    słońce wodę spijało

    z ust cynamonowych
    pocałunki
    bez słów nabrzmiałe

    ,


    A mnie ten fragment się
    najbardziej spodobał.
    Fajny wiersz.

  • motylek96

    10 December 2011, 21:12

    mmm cudo...

  • słoneczniki

    6 December 2011, 11:49

    na naszych oczach
    słońce wodę spijało

    To mnie dodatkowo urzekło...