Menu
Gildia Pióra na Patronite

To wszystko dzięki tobie

Pamiętam to dobrze
Bolało mnie wszystko
Była zima
Padały deszcze ,lekko przymarźnięta ziemia
W sercu trucizna
Był styczeń przyszła burza
Nie czułem się sobą wcale
Nie potrafię żyć z kobietami
Wszystko co miałem każdej dać to niespełnione obietnice
Z perspektywy czasu do żadnej nic nie czułem
Kłopoty z rodziną ,matka znać mnie nie chcę
Próbowałem kiedyś z jakąś stworzyć dom
Ale ona nie była ze mną szczęśliwa
Dzisiaj nie pamiętam jej imienia
Wnet wyszło słońce
I spotkałem ciebie
Nie przeszłaś koło mnie obojętnie
Ty jedna potrafiłaś rzucić wszystko i być w tym nie oczekując nic w zamian
Powiedziałaś ,że jesteś dla mnie ,jesteś ze mną
Minęło kilka lat ,jest ciepłe lato
Czuje ciebie wokół mnie
I choć widzę nieraz ,że płaczesz to wspólnie naprawiamy błędy
Z tobą spadam w dół i z tobą osiągam
I wiem ,że co kolwiek się wydarzy ty pójdziesz za mną

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Polna

    11 January 2018, 22:37

    Dziękuję
    Również pozdrawiam

  • 11 January 2018, 20:38

    Też mi się podoba.
    Pozdrawiam. :)

  • Polna

    10 January 2018, 22:06

    Dziękuję wam bardzo za dobre opinie
    Miłego wieczoru

  • fyrfle

    10 January 2018, 21:56

    Piękny opis życia jakim jest z tryumfem nadziei i dwojga w niej i miłości. Gratuluję :)

  • Cris

    10 January 2018, 19:53

    Proza życia wierszem zapisana, oby to wspólnie trwało można dopisać c.d...pozdrawiam.