Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepamięć

Pamiętam pierwsze spotkanie, zupełnie obcy sobie ludzie.
Pamiętam jak wzrok nam uciekał, kiedy na siebie spoglądaliśmy.

Pamiętam wspólne wypady, czas tak szybko leciał.

Pamiętam pierwszy pocałunek, twą reakcję na niego.
Pamiętam prezent, który Ci dałem i jak bardzo się cieszyłaś.
Pamiętam nasze niekończące się rozmowy, o wszystkim i o niczym.

Zapomnieć chcę tylko jednego,

Kocham Cię...

I płaczu Twego

817 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • piórem2

    4 October 2017, 21:38

    piekny wyraz twojej miłości szkoda ze tak się stało,
    cierpienie cię wzmocni

  • nicola-57

    4 October 2017, 20:53

    przynajmniej masz nick ostrzegawczy :)

    mimo tego "wirsz" przeczytałam. Pasuje do nicku. Brawo! :)