Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętam

Pamiętam nasze spotkanie,
zdenerwowana szłam na nie,
potem pierwsze spojrzenie,
wzbudziło zaciekawienie,
w Twoich dłoniach kwiat
i zawirował świat,
napięcie spowite w mgle,
czy robię coś źle?
Spojrzenie spłoszone,
w Ciebie wpatrzone,
serce mocniej puka,
drugiego serca słucha,
zamęt w głowie,
czy mi odpowie?
Nieśmiałe muśnięcia
i tyle szczęścia,
potem tęsknota,tęsknota
i duszy ciasnota,
chcę krzyczeć głośno,
bądź moją miłością.

Nika grudzień 2014 r

346 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!