Menu
Gildia Pióra na Patronite

o tej, która przychodzi bez pukania

pamiętam muzykę i wiatr
i światło w twoich oknach
czekałam na ciebie od zawsze
choć wtedy
nie mogłam wiedzieć

a później położyłeś moją rękę
jak pieczęć
na swoim sercu
jakbyś już wtedy miał pewność
że do nikogo innego
już nigdy nie będzie należeć

26.11.2015 dedykowany

137 912 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    27 November 2015, 12:32

    Mill, miło, że zaglądasz, dziękuję;)

    Krysiu, dziękuję za przeczytanie, Tobie również dobrego popołudnia;)

  • krysta

    27 November 2015, 12:05

    niesamowity.
    miłego dnia :)

  • mill

    26 November 2015, 20:38

    ...piękny wiersz .....dużo uczucia w nim jest ....:*..........

  • giulietka

    26 November 2015, 18:11

    Jantarko, Mirku, miło Was tu zastać, dziękuję za ciekawe komentarze;)

  • fyrfle

    26 November 2015, 12:48

    Piękna dedykacja i moim zdaniem to list.

  • giulietka

    26 November 2015, 12:19

    Listopad sypie wspomnieniami i bliskimi datami...
    Dzięki, że zajrzałaś wczoraj i dzisiaj, Onejko;)

  • onejka

    26 November 2015, 12:15

    jeszcze wczorajszy mam w głowie, a tutaj kolejne cudeńko :)