Menu
Gildia Pióra na Patronite

pamiętam jeszcze,
pamiętam
smak twoich warg -
słodki, delikatny, uwodzicielski
smak nieba, życia ubranego w idealizm
smak raju, przepełnionego wonią bzu

pamiętam,
siłę twoich ramion
oplatających moją talie,
ogrzewających moje ciało

pamiętam ich ciepło -
wyraziste i lekkie
aż mi go brak

spragniona więc biegnę
i szukam wciąż,
aż odnajdę to samo
aż odnajdę Ciebie

kochanie
zobacz jak tęsknie,
pośród miliona gwiazd
czekać, czekać będę..
ale nie wiem jak długi czas

919 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
  • Malusia_035

    11 June 2015, 09:10

    Bardzo ładny

    Pozdrawiam i fisz zostawiam :))

  • mill

    10 June 2015, 19:25

    ...wow...prawdziwa perełka ;)....bardzo podoba mi się ...pozdrawiam ;).....

  • ewelli

    10 June 2015, 19:22

    Śliczny