Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętaj aby

nie mieć kolki
nie nabijać siniaków
nie przeklinać
nie pić alkoholu

mieć dobrą pracę
bogatego męża
wykształcone dzieci

dbać o wnuki
oglądać zdjęcia
wspominać

pouczać
mówić
pamiętaj aby

28 498 wyświetleń
251 tekstów
11 obserwujących
  • Cris

    27 August 2015, 21:46

    ''pamiętaj aby''- pewnie nie zapomnieć...
    brzmi jak narzucanie komuś swojej woli, ale czy Tobie, czy Ty tak czynisz...?
    pozdrawiam ;)