Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piosenka disco polo o trydnej sprawie

Padła wygrana w rodzinie
syn kasę „trzymie”
ojciec na nowe zęby nie ma
bo syn to sknera

Matka jak karabin szczeka
a po synku to ścieka
bilę ustawia do gry
i ze starych przy koledze drwi

Sytuacja jest patowa
przy synku kochanka nowa
młody luksusu poczuł smak
a dla matki pod stół rzucił gnat

Brudne sprawy w Polsacie
zawsze mnie rozbawią
tam ludzie sprzedają swoje wnętrzności
na lodzie gołe i chude jak kości...

127 936 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • fyrfle

    10 January 2018, 21:54

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.