Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubie deszcz

Pada deszcz
lubię deszcz
kropla kroplę niesie
przenikając jedna w drugą
tworzy szał uniesień...

19 732 wyświetlenia
184 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!