Menu
Gildia Pióra na Patronite

list-opad

pachnie biedronkami
- cztery
mogłyby tworzyć dwadzieściatrzy
słowa
lub s e n s
-
niekiedy obcas jak gwizdek
nieumyślnie
rozkołysze odwrócone neonowe obietnice

już czas
zacząć jeść

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!