Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za mało na dzień

o zmroku uchodzi powietrze
z nieprzygarniętych tęsknot
i na ławkach wylewają się żale,
bo niebo nie czuje nocy

tylko w czerni pamięta zapachy
i dotyk, który zakręca wspomnienia
jak jej długie loki, by dłonią
gładzić niezrozumienia

i tylko o tej porze
księżyc się rumieni
gdy dotykam go sobą

53 627 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • zugimihau

    25 January 2012, 14:19

    "i tylko o tej porze
    księżyc się rumieni
    gdy dotykam go sobą"

    idealne i wyszukane

  • No_One_

    24 January 2012, 22:34


    Wyjątkowy.
    Pięknie, jak to
    u Ciebie ;)

  • motylek96

    24 January 2012, 22:21

    znakomicie i w końcu coś niebanalnego