Menu
Gildia Pióra na Patronite

do M.

Owiń mnie szalem miłości,
walcz o mnie, pokaż że kochasz!
Otul mnie łydką rozkoszy,
daj mi całować swe ciało.
Chce dziś uwierzyć w Twe słowa,
chce Ci uwierzyć że kochasz!
Że będziesz bała że stracisz,
poczujesz lęk i coś więcej.
Zobaczyć chce ton zazdrości,
jak mówisz "głupia! ja lepsza!"

Mówisz że kochasz nad życie,
lecz czy to nie są zaś słowa?
Boje się że się odmieni.
Życie na zawsze się zmieni,
serce już i tak dość zniosło,
dość już wycierpieć musiało.
Treaz jest całe w bandażach.
Widać że jeszcze wciąż krwawi,
pokaż mu że już nie musi.
Pocałuj je.. otul miłością.

9132 wyświetlenia
36 tekstów
0 obserwujących
  • patryk92

    30 October 2012, 14:51

    Miło że się spodobał.