Menu
Gildia Pióra na Patronite

na "m"

o tym co jest między nami
mogę pisać w nieskończoność

a z pozoru widać tylko
dwa koce
półmetrowy odstęp
i jeszcze większą kołdrę

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 27 August 2014, 15:49

    Raczej baza bezpieczeństwa, tudzieć - po prostu - wielgaśne łóżko.
    Dziękuję :) taka jakaś wena do mnie wpadła. Korzystam póki myślę ;)

  • onejka

    27 August 2014, 15:00

    półmetrowy odstęp to zasieki ? ;)

    łądnie miniaturzysz ostatnio :)