Menu
Gildia Pióra na Patronite

ona

otworzyła mi niebo
i z hukiem zatrzasnęła
minionych
słowami przeżytych nocy
nim świat runął
w otchłani piekła
śniłem
jawą zachłyśnięty

bliskość
czułem oddech anioła
w blasku świec

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    6 August 2013, 18:40

    nim niebo znów zamknie swe ramiona
    zatrzaśnie przed nami drzwi
    nim szczęście
    jak motyl skona
    trzymaj mnie mocno za rękę
    oddechem pocałunki pieczętuj
    jak długo los nam pozwoli
    zostań tu ze mną
    śnij

  • czarna mamba

    6 August 2013, 14:47

    moc usmiechów:)))) hhmmm za wiersz:)))

    http://www.youtube.com/watch?v=WwbtCCUvdXc

    Video WwbtCCUvdXc