Menu
Gildia Pióra na Patronite

piękno

otwierasz oczy na moje piękno
a ja swoje serce na ciebie otwieram
i zawsze, kiedy zakochany patrzysz na mnie
poruszasz we mnie pełnię szczęścia

otwierasz duszę na moją miłość
a ja otwieram twoje serce na mnie
i „na zawsze” staje się coraz bardziej realne
bo poza mną nic więcej nie znajdziesz

im bliżej końca
tym dalej nieszczęścia
i choćbym zaraz umierać miała, poczekam
żebym umierać mogła w twoich ramionach

kochanie

bez końca

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    28 February 2017, 21:16

    ''...poczekam
    żebym umierać mogła w twoich ramionach

    kochanie

    bez końca''

    Wymownie, ładnie. :)

  • 28 February 2017, 16:48

    Wzruszające wersy