Menu
Gildia Pióra na Patronite

wieczory

Otwierasz cicho drzwi
z uśmiechem
lekko podchodzisz
całujesz
tulisz i słuchasz nie słysząc słów
pocieszasz bez otwierania ust
dotykiem mnie obezwładniasz
oddechem uspokajasz
pocałunkiem sprawiasz, że zapominam o smutku
marzymy
otuleni szalem ciszy
snujemy wspólne plany

to tak piękne, że nie potrzeba nam słów
to tak piękne, że w najprostszych rzeczach odczuwamy radość
to tak piękne, że jesteśmy razem i zawsze będziemy
to tak piękne, że nie umrzemy samotnie...

-----------
z dedykacją dla mojej Miłości ;*

24 662 wyświetlenia
419 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!